Teatru Forum – 27 n.-1 dec.

Pentru cei interesați – Grupul Informal AGES organizează in perioada 27 noiembrie – 1 decembrie un atelier de Teatru Forum. Anunțul de participare se găsește mai jos: În primul rând, dacă ai ajuns aici, cu siguranță ești candidatul perfect să participi la ATELIER DE TEATRU FORUM “SAY STOP TO BULLYING” l Târgu Ocna 27 NOV – 1 DEC 2020, însă ca să fii sigur/ă, găsești în continuare criteriile de selecție:

✓ Ai între 15 și 30 de ani?

✓ Locuiești, studiezi sau lucrezi în județul Bacău?✓ Ești direct interesat de fenomenul bullying-ului?

✓ Îți place sa joci teatru?✓ Crezi în șanse, drepturi și oportunități egale pentru toți tinerii dinjudețul Bacău, indiferent de oportunitățile reduse sau nevoile speciale ale acestora?

✓ Îți dorești să aprofundezi și să înțelegi mai bine nevoile, problemele șiprovocările tinerilor care se confrunta cu fenomenul de bullying in județul Bacău?

✓ Vrei să cunoști alți tineri din județul Bacău și să interacționezi cu ei?

✓ Ești creativ și vrei să îți transformi ideile într-un plan de acțiune?

✓ Îți dorești să participi într-o experiență de învățare în contextul programului Corpul European de Solidaritate și să primești un Certificat Youthpass, recunoscut la nivel internațional?

✓ Dorești să te implici în comunitate?

✓ Îți place să joci teatru?Mai multe informații despre seminar poți găsi aici:Dacă te-ai regăsit în profilul participanților, atunci nu mai sta pe gânduri și completează formularul de aplicație până la data de 20 noiembrie 2020, ora 20:00.

Forumular de aplicatie: https://forms.gle/EDCHqFQmxrKS6WSB7

Document PDF

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.