Teatrul “Bacovia” Bacău

Întâlnire cu actorul Eduard Burghelea de la Teatrul Municipal „Bacovia” din Bacău – Luni, 25 ianuarie 2021O întâlnire inedită a elevilor din două clase de-ale noastre (XB și XD) cu actorul Eduard Burghelea, moderată de domnul profesor Borșa Mihai, a avut loc astăzi, online, întâlnire ce s-a soldat cu destule întrebări adresate de către elevi invitatului nostru, deși timpul a fost relativ scurt: Este greu să jucați mai multe personaje, în diverse piese de teatru, Ați jucat personaje de care vă apropiați în viața dumneavoastră reală de zi cu zi, Ați avut/aveți greșeli (frecvente) pe scenă, De unde pasiunea pentru actorie, dar și discuții despre teatru în pandemie, despre proiectele școlare care implică actul teatral, și multe altele, pentru care îi mulțumim. Miercuri, 27 ianuarie, clasele a V-a și a VII-a, vor face cunoștință cu actrița Minodora Broscoi, tot de la Teatrul Municipal „Bacovia” din Bacău. http://teatrulbacovia.ro

ianuarie 2021

Teatru Forum

Pentru cei interesați – Grupul Informal AGES organizează in perioada 27 noiembrie – 1 decembrie un atelier de Teatru Forum. Anunțul de participare se găsește mai jos: În primul rând, dacă ai ajuns aici, cu siguranță ești candidatul perfect să participi la ATELIER DE TEATRU FORUM “SAY STOP TO BULLYING” l Târgu Ocna 27 NOV – 1 DEC 2020, însă ca să fii sigur/ă, găsești în continuare criteriile de selecție:

✓ Ai între 15 și 30 de ani?

✓ Locuiești, studiezi sau lucrezi în județul Bacău?✓ Ești direct interesat de fenomenul bullying-ului?

✓ Îți place sa joci teatru?✓ Crezi în șanse, drepturi și oportunități egale pentru toți tinerii dinjudețul Bacău, indiferent de oportunitățile reduse sau nevoile speciale ale acestora?

✓ Îți dorești să aprofundezi și să înțelegi mai bine nevoile, problemele șiprovocările tinerilor care se confrunta cu fenomenul de bullying in județul Bacău?

✓ Vrei să cunoști alți tineri din județul Bacău și să interacționezi cu ei?

✓ Ești creativ și vrei să îți transformi ideile într-un plan de acțiune?

✓ Îți dorești să participi într-o experiență de învățare în contextul programului Corpul European de Solidaritate și să primești un Certificat Youthpass, recunoscut la nivel internațional?

✓ Dorești să te implici în comunitate?

✓ Îți place să joci teatru?Mai multe informații despre seminar poți găsi aici:Dacă te-ai regăsit în profilul participanților, atunci nu mai sta pe gânduri și completează formularul de aplicație până la data de 20 noiembrie 2020, ora 20:00.

Forumular de aplicatie: https://forms.gle/EDCHqFQmxrKS6WSB7

Document PDF

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.