Anunțuri 21-22

Anunțuri angajare administrator financiar și muncitor calificat – termen depunere dosare 28 iunie 2022

Admitere clasa a V-a, intensiv engleza calendar

Înscriere Bacalaureat 2022

Anunț administrator financiar – decembrie 2021

Din 60 de angajați ai CN CN, 46 sunt vaccinați, adică 76,66%.

Informare

La nivelul Colegiului Național “Costache Negri”, din cele 44 de cadre didactice, 31 sunt vaccinate (70%). În privința celorlalți angajați ai unității, situația se prezintă astfel: – personal didactic auxiliar – 6 vaccinați din 7 (85,71%);- personal nedidactic – 7 vaccinați din 9 (77,77%).

Cerere burse a V-a/a IX-a Cerere burse alte clase

Referitor BANI DE LICEU-an școlar 2021-2022! În atenția colegiilor/liceelor cu solicitanți Program național de protecție socială ”Bani de liceu”
În anul școlar 2021-2022, Ministerul Educației va continua derularea Programului național de protecție socială ”Bani de liceu”, conform legislației în vigoare. Actele normative care reglementează desfășurarea acestui program se găsesc pe site-ul ministerului în categoria Programe naționale, la adresa: http//www.edu.ro/bani-de-liceu.
Conform anexei la OMEN nr.3125/04.02.2019 pentru modificarea și completarea Ordinului ministrului educației și cercetării nr. 4839/2004 privind criteriile specifice și metodologia de acordare a sprijinului financiar în cadrul Programului național de protecție socială ”Bani de liceu”, calendarul de desfășurare a Programului național de protecție socială ”Bani de liceu” este următorul:
• 15-25 septembrie 2021-depunerea cererilor;
• 26 septembrie-14 octombrie 2021-efectuarea anchetelor sociale și evaluarea eligibilității cererilor depuse;
• 25 septembrie-14 octombrie 2021-centralizarea cererilor prin intermediul platformei informatice;
• 17 octombrie 2021-afișarea pe internet a listei beneficiarilor;
• 18-21 octombrie 2021-depunerea contestațiilor;
• 22-25 octombrie 2021-rezolvarea contestațiilor.

Programul pilot Școală după școală – semestrul al II-lea – gimnaziu

Criterii repartizare laptopuri, proiectul ROSE – februarie 2021 a

Criterii repartizare laptopuri, proiectul ROSE – februarie 2021 b

Anunț angajare femeie de serviciu – 11 februarie 2021

Ora de teatru – Teatrul Bacovia – ian. 2021

Anunț examen de promovare profesională din 23.11.2020

ORDIN privind organizarea și desfășurarea Evaluării Naționale pentru absolvenții clasei a VIII-a, în anul școlar 2020-2021

Ordin privind organizarea și desfășurarea Examenului de Bacalaureat 2021

Ordin privind suspendarea cursurilor – noiembrie 2020

Lege transport gratuit elevi

Burse Academice pentru elevi de liceuanul școlar 2021-2022

HMC – Projects in Central and Eastern Europe oferă elevilor oportunitatea de a petrece al treilea și al patrulea an de liceu (clasa a XI-a și a XII-a) într-o școala indepedentă din Marea Britanie, printr-o bursă pentru 2 ani care acoperă taxa școlară anuală, cazarea și cheltuielile de masă.

Dragi părinți,

În curând, copiii noștri se vor întoarce la școală, ceea ce, ca părinți, ne bucură și ne îngrijorează, în egală măsură. Revenirea copiilor în școli, în condiții de siguranță, nu este posibilă fără respectarea tuturor măsurilor de protecție, măsuri pe care, înainte de toate, trebuie să le cunoaștem.

În primul rând, asigurați-vă că sunteți informat la zi în privința măsurilor de protecție împotriva infecției. Nerespectarea acestora are consecințe, inclusiv legale, pe care nu le putem ignora. Deși, în cazul copiilor, riscul de a dezvolta o formă gravă de Covid-19 este considerat scăzut, trebuie să aplicăm măsurile de protecție în vigoare, pentru a asigura menținerea tuturor membrilor comunității școlare în siguranță.

Pentru a veni în sprijinul tău, am pregătit o listă în format PDF a tuturor recomandărilor de mai jos, ușor de imprimat și ușor de urmărit pentru a bifa toate acțiunile necesare învățării în condiții de siguranță.

Descarcă: lista de verificare pentru părinți.

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=571868746751647

De asemenea, poți imprima și lista de verificare pentru elevi sau lista de verificare pentru elevi cu cerințe educative speciale.

Pentru mai multe informații verifică și ghidurile elaborate de Ministerului Educației.

Activități zilnice:

  • Însoțiți copilul doar până la intrarea în curtea școlii. Evitați contactul apropiat cu alte persoane la intrarea în școală.

  • Asigurați-vă că ați îmbrăcat copilul corespunzător, inclusiv pentru eventualitatea petrecerii unei părți din timp în aer liber.

  • Curățați / dezinfectați zilnic acasă aparatele electronice ale copilului (telefon, tabletă, computer, mouse).

  • Dezvoltați o rutină zilnică înainte și după școală – de exemplu, lucruri de luat la școală dimineața (dezinfectant și mască de rezervă) și lucruri de făcut la întoarcerea acasă (spălarea imediată a mâinilor și spălarea măștii uzate). 

  • Folosiți un produs pentru dezinfectarea mâinilor care să conțină cel puțin 60% alcool. Asigurați-vă că utilizați un produs sigur, fără metanol (este toxic).

  • Puneți în ghiozdanul copilului dumneavoastră un recipient (de exemplu, o pungă de hârtie etichetată) în care să-și depoziteze masca atunci când nu o poartă (de exemplu, când mănâncă). Atenție, masca trebuie schimbată o data la 4 ore sau când s-a umezit ori deteriorat! După scoaterea măștii, copilul își va igieniza din nou mâinile.

sursa – scolipregatite.ro

Alegerea reprezentantului elevilor în CA – 28 septembrie 202

Dragi elevi, stimați părinți,

În prag de toamnă retrăim împreună emoțiile unui nou an școlar, unul atipic, cu diverse provocări, căruia suntem convinși că îi vom face față cu brio. E nevoie, mai mult ca oricând, de un parteneriat real școală-familie, așa că vă încurajăm să participați, alături de noi, la actul educațional. Scenariul roșu al localității ne împiedică momentan să ne revedem fizic la școală, dar educația continuă în mediul online. Le urăm bun-venit bobocilor în comunitatea cenegristă și sperăm ca adaptarea să nu fie una foarte dificilă. Vremurile se schimbă și noi trebuie să ne schimbăm odată cu ele.
Ne dorim o revenire în mediul școlar cât mai curând, în condiții maxime de siguranță, de aceea vă rugăm să aveți încredere că vom face tot posibilul pentru binele tuturor.
Să nu uitați că aveți un real sprijin în conducere și profesori și că dorința pentru reușită se poate materializa, în orice condiții, prin muncă, determinare și perseverență. Să pășim împreună cu dreptul într-un an școlar pe care ni-l dorim cu sănătate, „negativ la virus și pozitiv la fapte”!

Colectivul Colegiului Național „Costache Negri” Tg. Ocna

13 septembrie 2020

Euro 200 document word

Euro 200 a

Euro 200 b

Euro 200 c

Fișă de 2% (formularul 230) pentru Asociația Părinților din Colegiul C Negri – pdf – 2019

Fișă de 2% (formularul 230) pentru Asociația Părinților din Colegiul C Negri – jpg.1 – 2019

Fișă de 2% (formularul 230) pentru Asociația Părinților din Colegiul C Negri – jpg.2 – 2019

Colegiul Național „Costache Negri” Tg. Ocna, cu sediul în str. Costache Negri nr.39, județul Bacău, organizează la sediul instituției concurs pentru ocuparea postului contractual vacant de secretar șef pe perioadă determinată.

Condiții specifice:

– nivelul studiilor: SUPERIOARE

– vechime în muncă minimum 5 ani

Data concursului: 23 Decembrie 2019

Ora 9,00- proba scrisă

Ora 12,00- proba practică

Ora 15,00- interviu

Data limită până la care candidații vor depune actele pentru dosarul de concurs este de 5 zile de la afișare, la sediul instituției.

Date contact- Secretariat- tel.0234344137

Anunț concurs 23 decembrie 2019